Livrare si retur

Usi Garaj Online (usi-garaj-online.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare: Curieri acreditati in Romania sau auto din parcul nostru..

Livram gratis in toata Romania.

Termenul de livrare standard este de 3-5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Acest termen poate fi marit in cazul comenzilor atipice sau aparitiei unor situatii de forta majora. De asemenea, in anumite situatii si la solicitarea expresa a clientului, comanda poate fi executata in regim de urgenta si livrata in termen de maxim 24 ore. La preluarea oricarei comenzi, clientul va primi notificare si/sau confirmare pe email si/sau telefonic.

Retururile se pot face in termen de 14 zile cu plata taxelor de curierat ( 250 lei ) . Returul se va putea face doar prin firma de curierat trimisa de catre noi.

Pentru comenzile achitate cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare in decurs de 3-30 zile de la acceptarea returului.

Pentru comenzile achitate cu OP , suma va fi returnata in contul din care s-a facut plata in termen de 3-14 zile.

Avand in vedere ca produsele se personalizeaza  la comanda clientului, returul se poate face doar daca exista neconcordante intre dimensiuni, culoare, tipuri si partea de actionare ; se va achita o taxa de customizare de 450 lei.


Anularea tranzactiei procesate prin card online se poate face in maxim 24 H, iar banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica fiecarei banci.